50 inch tv aanbieding | De beste tv aanbiedingen

Elk huishouden heeft tegenwoordig wel op zijn minst één televisie in huis staan. De bekendste plek waar we een televisie neer zetten is natuurlijk de woonkamer. Zo kunnen we met het hele gezin het nieuws kijken of onze favoriete film of serie. Maar ook de kinderkamer en de slaapkamer is een plek die steeds vaker verrijkt wordt met een tv. De 50 inch tv aanbieding geeft je de mogelijkheid om voor een scherpe prijs een nieuwe tv te kopen. Op de markt zijn veel verschillende modellen televisies van verschillende merken, zoals Samsung, LG en Philips. Je kan naast het merk ook kiezen voor verschillende afmetingen, zoals een 50 inch tv, maar je hebt ook kleinere maten zoals een 32 inch tv en grotere maten zoals een 55 inch tv. Als we kijken naar een 50 inch tv dan hebben we het over een afmeting van 112 x 65 centimeter. Voor de gemiddelde woonkamer is dat een aardig groot formaat televisie, waarbij een tv-meubel van minimaal 1,60 wordt aangeraden. De kijkafstand moet tussen jou en het scherm minimaal 1,5 meter zijn om geen oogproblemen te ontwikkelen omdat je te dichtbij zit.

Voor elk model in de maat 50 inch zijn er andere specificaties of uiterlijke kenmerken. Zo kan je kiezen tussen OLED schermen, maar ook een QLED scherm en zelfs beeldschermen met een 4K resolutie. Als je denkt dat je dan alle keuzes hebt gehad, helaas. Je kan ook kiezen tussen een normale televisie of een smart tv. Als je kijkt naar de mogelijkheden met betrekking tot de kwaliteit van de beeldschermen dan is een OLED beeldscherm uitgerust met de meest moderne techniek en geeft daarmee een superieur contrast. Dit komt omdat ze het diepst zwart tonen en hierdoor geeft het optisch meer contrast. QLED beeldschermen zijn niet per definitie slechter dan een OLED, maar gebruiken een oudere techniek. Hierdoor kan je als je heel secuur kijkt zeggen dat een QLED scherm wel scherper is, maar minder helder. In de woonkamer zal je bij het kijken van die ene serie weinig verschil merken met het huidige aanbod. Een andere mogelijkheid die je hebt is om voor een 4K-scherm te gaan, waarbij er meer pixels zijn toegepast. Dat heeft als gevolg dat je een gedetailleerder beeld krijgt.

Huidige 50 inch tv aanbiedingen: 50-inch-4k-tv-aanbieding

50 inch tv’s van Samsung, LG, Philips

Een nieuwe tv uitzoeken doe je niet elke dag en waarschijnlijk ook niet elk jaar. Een goede eerste stap is om te kijken bij de beste tv aanbiedingen en dan bij het model 50 inch tv’s van Samsung, LG, Philips. Het formaat televisie is vrij groot maar past eigenlijk wel in alle woonkamers en zelfs op de ruimere slaap- of kinderkamer. De afmetingen zijn 112 x 65 centimeter waardoor je vrij gedetailleerd Netflix en Videoland kan afspelen zonder dat je details hoeft te missen. Als je zeker weet dat je voor dit formaat gaat, kijk dan ook naar de mogelijkheden van een 4K-beeldscherm en of je wilt kiezen voor een smart tv. Het voordeel van een smart tv is, is dat je verbinding kan maken met het internet. Hierdoor hoef je nooit meer vanaf je smartphone iets te streamen, maar kan je dit zelf op internet opzoeken of vanaf je tv direct afspelen door een app te gebruiken. En dan heb je ook nog een keer de keuze bij de 50 inch tv’s van Samsung, LG en Philips tussen een OLED en QLED beeldscherm.

Huidige 50 inch tv aanbiedingen van Samsung, LG en Philips:

50 inch smart tv’s aanbiedingen

De 50 inch smart tv’s aanbiedingen geven je de mogelijkheid om tegen een scherpe prijs een nieuwe tv aan te schaffen met smart-functie. Het is een persoonlijke voorkeur of je gebruik wilt maken van de functies die een 50 inch smart tv met zich meebrengt. Sommigen houden het graag bij live tv kijken en streamen eventueel via Chromecast, terwijl anderen zweren bij een smart tv. Als je gaat voor een smart tv dan heb je in elk geval alle voordelen van het kunnen benaderen van apps en je internetbrowser vanaf je televisie. Zo hoef je nooit meer je smartphone erbij te pakken om iets op te zoeken of om je favoriete serie of film aan te zetten. Alles zit in jouw tv en kan je binnen een handomdraai starten.

Een bijkomend voordeel van een smart tv is dat je de mogelijkheid hebt om hem te koppelen met andere apparaten. Je kan op deze manier een zogenaamde ‘mediahub’ creëren en je televisie vanaf elk punt in huis benaderen en gebruiken. Dat houdt in dat films die je bijvoorbeeld elders hebt gedownload via je Wifi-verbinding kan laten afspelen op je televisie. Zo hoef je nooit meer met een USB-stick of harde schijf bestanden over te zetten.

Huidige 50 inch Smart tv aanbiedingen:50-inch-4k-tv-aanbieding

50 inch led tv aanbiedingen

De 50 inch led tv aanbiedingen zijn de ideale keuze als je op zoek bent naar een nieuwe televisie, of dat nu voor in de woonkamer is voor een andere kamer in huis. Bij de beste tv aanbiedingen vind je verschillende 50 inch led tv modellen van onder andere merken zoals Samsung, LG en Philips. Ook heb je de mogelijkheid om een model uit te kiezen met smart-functie, zodat je nooit meer je smartphone nodig hebt om iets te streamen. Gemak dient al jaren de mens en dat wordt alleen maar beter. Daarbij heb je bij de 50 inch led tv aanbiedingen ook de keuze tussen een OLED of een QLED beeldscherm. En als kers op de taart kan je ook nog gaan voor een 50 inch led tv in de smart tv uitvoering.

Huidige 50 inch Led tv aanbiedingen:

50 inch 4K tv aanbiedingen

Zoals al genoemd kan je een televisie aanschaffen in verschillende resoluties. De bekendste resoluties zijn HD, Full HD en 4K. De beeldschermresolutie geeft aan hoeveel pixels op het beeldscherm getoond kunnen worden. Kort gezegd geldt dat hoe meer pixels er weergegeven kunnen worden, hoe gedetailleerder het beeld is. Ter vergelijking heeft een Full HD beeld 1920 x 1080 pixels en een 4K beeld 3840 x 2160 pixels. De 50 inch 4K tv aanbiedingen geven jou dus de mogelijkheid om niet te veel te betalen voor een beeldscherm met veel pixels en waar je dus met mooie details alles op kan kijken wat je maar wilt. Je vindt deze tv 50 inch aanbieding bij merken zoals LG, Samsung en Philips en vergeet niet te kijken naar de mogelijkheden van een smart tv.

Een leuk weetje is dat de opvolger van de 4K al op de markt is, namelijk de 8k-resolutie. Echter wordt deze resolutie nog weinig voor thuisgebruik gemaakt vanwege de beperkte beschikbaarheid aan beeldmateriaal. Op dit moment worden films en series uitgebracht in een 4k-resolutie, waardoor het geen meerwaarde heeft om via een 8k-resolutie beeldscherm te kijken.

Huidige 50 inch 4K tv aanbiedingen:

Bekijk tv aanbiedingen per soort: 4k tv, 8K tv, Led tv, Oled tv, Qled tv, Smart tv

Bekijk tv aanbiedingen per merk: LG, PanasonicPhilips, Samsung, Sony

Bekijk tv aanbiedingen per inch: 32 inch, 43 inch, 50 inch, 55 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 85 inch

Bekijk tv aanbiedingen per winkel: BCC, Bol.com, Coolblue, Expert, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een TV aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende TV aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een TV aanbieding?

Er wordt gemiddeld €100 bespaard door gebruik te maken van een TV aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online TV aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een TV aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.