55 inch tv aanbieding | De beste TV aanbiedingen

Eigenlijk heeft elk huishouden minimaal één tv staan in het huis. De meest bekende plek waar we de tv neer zetten én gebruiken is de woonkamer. Maar de slaapkamer en kinderkamer(s) worden vaak ook verrijkt met een tv. De 55 inch tv aanbieding geeft je de mogelijkheid om tegen een scherpe prijs een nieuwe tv aan te schaffen. Er zijn veel verschillende merken die televisies op de markt hebben gebracht, zoals LG, Samsung en Philips. Naast het merk kan je ook kiezen voor verschillende formaten, zoals een 55 inch tv, een 32 inch tv of een 43 inch tv. De afmetingen van een 55 inch tv zijn 121,7 x 68,6 centimeter en dat betekent dat het een vrij grote televisie is. Als je voor dit formaat televisie gaat dan is een tv-meubel van minimaal 2 meter aanbevolen en kijkafstand van 1,7 meter.

De specificaties van 55 inch tv’s zijn bij elk merk en bij elk model anders, zo kan je kiezen voor een OLED, QLED of 4K tv, maar ook voor het technische snufje een ‘smart tv’. Het verschil tussen een OLED of een QLED zit in de opbouw van het beeldpaneel. OLED-tv’s hebben een superieur contrast doordat ze het diepste zwart tonen. QLED-tv’s zijn in verhouding weer helderder in het beeld, dit type kleurt op door invloed van licht. Dan kan je ook nog kiezen voor een tv met of zonder 4K, wat staat voor de resolutie van het beeldscherm. Zo heeft een 4K-scherm meer pixels en dus een gedetailleerder beeld. En tot slot heb je ook nog de mogelijkheid om voor een Smart tv te kiezen, waardoor je vanaf je smartphone jouw tv kan bedienen. Denk dan aan het afspelen van films en series, maar ook het internet browsen.

Huidige 55 inch tv aanbiedingen:55-inch-tv-aanbieding

55 inch TV’s van LG, Samsung en Philips

Als je op zoek bent naar een nieuwe tv dan kan je kijken bij de beste tv aanbiedingen en dan bij het model 55 inch tv’s van LG, Samsung en Philips en Panasonic en Sony. Dit formaat is vrij groot maar past toch bijna in elke woonkamer en geeft een heus bioscoopeffect. Door de grote afmeting van 121,7 x 68,6 centimeter kan je op een groot scherm je favoriete films en series kijken en zie je een gedetailleerd beeld waar je ingezogen wordt. Alleen het formaat uitkiezen is de eerste stap van je zoektocht, want je kan ook nog kiezen uit OLED of een QLED beeldscherm en je hebt de mogelijkheid om voor een 4K resolutie te gaan. Mis je dan nog iets? Dan heb je de mogelijkheid om een Smart tv van 55 inch aan te schaffen zodat je ook met je smartphone je televisie kan bedienen en de afstandsbediening overbodig is.

Huidige 55 inch tv aanbiedingen van LG, Samsung en Philips:

55 inch OLED tv aanbiedingen

De 55 inch OLED tv aanbiedingen geven je de mogelijkheid om van hoogwaardige kwaliteit merken zoals LG, Samsung en Philips een nieuwe tv aan te schaffen tegen een scherpe prijs. Een OLED scherm is de nieuwste technologie op het gebied van beeldschermen en staat voor ‘organische licht emitterende diode’. Het scherm is van miljoenen organische leds gemaakt en geven licht om het juiste beeld te laten zien. De voorganger van de OLED televisies zijn de QLED televisies en zijn één techniek ouder. Dat betekent niet direct dat die slecht beeld geven, maar voor het meest scherpe en kleurrijke beeld kan je het beste een 55 inch OLED tv kiezen en je kan zelfs kiezen voor een smart tv.

Huidige 55 inch Oled tv aanbiedingen:55-inch-tv-aanbieding

55 inch QLED tv aanbiedingen

Als je op zoek bent naar een nieuwe tv dan zijn de 55 inch QLED tv aanbiedingen de moeite waard om te bekijken. Je kan van merken als LG, Samsung en Philips tegen een scherpe prijs een nieuwe televisie aanschaffen. QLED staat voor ‘quantum dot display’ en is gebaseerd op nanokristallen en levert een uitstekende beeldkwaliteit voor thuis, maar is wel een technologie die voor de OLED op de markt was. Vergeet niet naar de mogelijkheid te kijken van een 55 inch QLED tv als smart tv.

Huidige 55 inch Qled tv aanbiedingen:

55 inch Smart tv aanbiedingen

Een smart tv is niets meer of minder dan een televisie die je op internet aan kan sluiten en waarmee je applicaties kan openen. Zo heb je toegang tot verschillende onlinediensten, zoals bijvoorbeeld het spelen van games maar ook streamingdiensten zoals Spotify en Netflix. Door te kijken naar 55 inch smart tv aanbiedingen heb jij jouw nieuwe grote tv voor een scherpe prijs in je (woon)kamer staan. Kijk bij de merken LG, Samsung en Philips en Sony als je op zoek bent naar een nieuwe 55 inch smart tv. Deze merken zijn bekend om hun hoogwaardige kwaliteit televisies en hebben verschillende modellen op de markt gebracht.

Een ander groot voordeel van een smart tv is dat je hem met andere apparaten kan koppelen. Op die manier kan je een mediahub creëren op je televisie en deze vanaf elk punt in huis gebruiken. Zo kan je eenvoudig de films die gedownload zijn op je laptop of computer gekeken worden op je televisie. Dit voorkomt een hoop moeilijkheden met overzetten via schijven bijvoorbeeld. Je kan een 55 inch smart tv aanschaffen met zowel een OLED als een QLED beeldscherm.

Huidige 55 inch Smart tv aanbiedingen:

55 inch 4K tv aanbiedingen

Een televisie kan je in verschillende resoluties aanschaffen. Zo kennen we HD, Full HD, 4K en 8K. De resolutie staat voor het aantal pixels dat het beeldscherm kan tonen. Hiervoor geldt dan ook hoe hoger het getalen en het aantal pixels, hoe scherper het beeld omdat er meer gedetailleerd in pixels een weergave kan worden gegeven. Full HD heeft bijvoorbeeld 1920 x 1080 pixels, terwijl 4K 3840 x 2160 pixels heeft. Dat is dus twee keer zoveel en daardoor is het beeld dat wordt weergegeven ook vele malen scherper. De 55 inch 4K tv aanbiedingen geven je dan ook echt het gevoel als je in je eigen thuisbioscoop zit en je favoriete films en series aan het kijken bent vanaf je eigen vertrouwde bank. Verwar het type beeldscherm, een OLED of een QLED niet met de resolutie van het beeldscherm. En kijk ook eens naar de mogelijkheid om je 55 inch 4K tv aan te schaffen in een smart tv uitvoering. Je kan bij merken zoals LG, Samsung en Philips en Panasonic terecht voor de verschillende modellen.

De opvolger van 4k is een 8k resolutie, maar wordt op dit moment voor thuisgebruik nog niet regulier verkocht. Dit komt mede omdat er nog weinig beeldmateriaal in 8k beschikbaar is en je daardoor dus weinig winst biedt. Maar ook de prijs van 8k televisies is in verhouding nog vrij hoog, waardoor het onder aan de streep op dit moment nog niet loont op deze aan te schaffen.

Huidige 55 inch 4K tv aanbiedingen:

Bekijk tv aanbiedingen per soort: 4k tv, 8K tv, Led tv, Oled tv, Qled tv, Smart tv

Bekijk tv aanbiedingen per merk: LG, PanasonicPhilips, Samsung, Sony

Bekijk tv aanbiedingen per inch: 32 inch, 43 inch, 50 inch, 55 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 85 inch

Bekijk tv aanbiedingen per winkel: BCC, Bol.com, Coolblue, Expert, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een TV aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende TV aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een TV aanbieding?

Er wordt gemiddeld €100 bespaard door gebruik te maken van een TV aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online TV aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een TV aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.