LG TV aanbieding

Heb je voor het merk LG gekozen en ben je op zoek naar een LG TV aanbieding? Wij hebben een overzicht van de beste aanbiedingen van verschillende LG televisies. Het is altijd lastig om te zeggen welk TV merk de beste technologie gebruikt. De reden hiervoor is dat ieder merk andere technologieën gebruikt omdat ze andere doelen willen behalen. Waar het ene merk kiest voor het scherpste beeld resultaat, kiest de ander voor de meest energiezuinige televisie.

Huidige LG TV aanbiedingen

Kortom, ieder merk heeft zijn eigen doel en realiseert dit op verschillende manieren. Het doel van LG is bijvoorbeeld om haar producten constant te verbeteren op het gebied van energiezuinigheid en efficiëntie. De technologie die LG ontwikkeld dient jouw comfort te vergroten en de entertainment te verbeteren. Op het gebied van televisies staat LG bekend om de haarscherpe beeldkwaliteit, de ongekende contrastkwaliteit en standaard de allerhoogste geluidskwaliteit.

LG TV aanbieding

Op dit moment verzamelen wij 4K TV, LED TV, OLED TV, QLED TV en Smart TV aanbiedingen van: LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony. Van de volgende schermgroottes: 24 inch, 28 inch, 32 inch, 43 inch, 48 inch, 49 inch, 50 inch, 55 inch, 58 inch, 60 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 77 inch, 78 inch, 80 inch, 82 inch en 86 inch.

Huidige LG TV aanbiedingen

De drie best verkochte LG televisies

LG OLED55C7V – OLED tv
Deze OLED televisie van 55 inch heeft een UHD beeldkwaliteit die haarscherp is. Dankzij de OLED zie je ontzettend veel kleuren alsof ze levensecht zijn. De gebruikers geven aan dat de kwaliteit goed is, de TV gebruiksvriendelijk is en dat de televisie ontzettend veel mogelijkheden heeft. Geniet van deze Smart televisie en de vele applicaties die je kunt gebruiken.

LG 43UJ630V – 4K tv
Deze 4K UHD televisie is maar 43 inch, maar zorgt voor een super scherpe beeldkwaliteit en wordt vooral vaak gebruikt in de wat kleinere woonkamers of op slaapkamers of in de keuken. Dankzij de Smart TV functies kun je ook via je WiFi verbinding maken met deze televisie. Het beeld is in tien verschillende modussen in te stellen waardoor je waar je ook zit, super goed beeld hebt!

LG 55EG9A7V – OLED tv
Als derde exemplaar is deze 55 inch OLED erg goed in gebruik genomen. Het strakke design zorgt er voor dat deze televisie direct opvalt als je de kamer binnenloopt. Dankzij de OLED heb je veel zichtbare kleuren die er levensecht uitzien. Geniet van deze Smart TV met drie HDMI ingangen. Deze televisie is ook perfect te gebruiken voor het gamen op je favoriete console. De LG Oled televisies zijn ook beschikbaar in Full HD of Ultra HD. (4K is vier keer scherper dan full HD).

De LG Smart televisies

Volgens LG is het zo dat een Smart TV pas echt smart is als de bediening gemakkelijk is. LG heeft een Magic Remote ontworpen waarmee je eenvoudig gebruik kunt maken van alle opties die jouw nieuwe Smart televisie heeft. Je kunt de Smart TV indelen zoals jij dat wilt. Kies de volgorde van de applicaties en stel de instellingen in zoals jij dat hebben wilt.

Heb je vragen over je nieuwe LG?

Mocht je na het installeren van je nieuwe TV toch nog vragen hebben over je aangekochte product, dan is dat geen probleem. Je kunt LG benaderen met vragen via Twitter, E-mail en telefoon. Daar proberen ze dan zo snel en goed mogelijk antwoord te geven op de vragen die je hebt. Zij kunnen je ook adviseren welke televisie het beste past bij jouw wensen. Zo kun je optimaal genieten van je nieuwe aankoop.

Wil je genieten van het beste geluid?

Als je naast het perfecte beeld ook nog wilt genieten van het beste geluid vanaf je televisie, let dan even op de ontwikkelaar van het geluid van de desbetreffende TV. Bij de nieuwere modellen heeft LG een samenwerking afgesloten met Herman Kardon. Herman Kardon staat bekend om de kwalitatieve audio en dat zorgt er voor dat je bij je film, serie of programma, optimaal kunt genieten van kraakhelder geluid! Ben je dus op zoek naar een LG TV aanbieding met optimaal geluid, let op Herman Kardon bij de geluidsopties.

Televisie Firmware

Zo nu en dan dient de Firmware van je nieuwe televisie geüpdatet te worden. In de meeste gevallen geeft je televisie dit zelf aan. De Firmware updaten is het gemakkelijkst bij een Smart TV omdat deze standaard al verbonden zijn met internet als je de smart functies gebruiken wilt. Meestal krijg je een popup op je beeldscherm waar je met je afstandsbediening op kunt klikken. De update wordt automatisch uitgevoerd en na de update zal de televisie opnieuw opstarten. Daarna kun je weer volop gebruik maken van je TV. Bij de meest nieuwe televisies kun je updaten onder het kijken naar een programma of film. Je kunt de TV dus gewoon blijven gebruiken tijdens het updaten!

Waar je op kunt letten bij het uitzoeken van een nieuwe televisie

Het uitzoeken van een nieuwe televisie is niet niks. Meestal doe je wel een paar jaar met je televisie, dus naast het uiterlijk van de televisie is ook de inhoud van de televisie van belang. Zeker als je er nog vele jaren plezier van wil hebben. Wat de meeste mensen belangrijk vinden, is het formaat van de televisie. Het lastige is dat het formaat van een televisie vaak in inches wordt weergeven. Er is een formule om een goede schatting te kunnen maken van hoe groot de televisie moet worden. Om de inches te meten meet je eerst de afstand tussen de zitplek en de plek waar de televisie komt op in centimeters. Het getal dat hier uitkomt vermenigvuldig je met 0,2 en de uitkomst is de afmeting in inches die je televisiescherm goed kan hebben voor optimaal resultaat. Uiteraard is dit slechts een indicatie en speelt het ook mee wat je persoonlijke voorkeur is.

Beeldresolutie
Wat voor beeldkwaliteit wil je in huis halen? Je kunt kiezen voor een full HD TV, maar tegenwoordig heb je ook 4K Ultra HD en 8K resolutie. Dit zorgt voor een hogere pixeldichtheid waardoor het beeld minder korrelig wordt. Let er wel op dat je op de juiste afstand van de televisie ziet voor de optimale beleving.

Verversingssnelheid
De verversingssnelheid van de televisie is ook van belang. Hoe hoger de Hertz, hoe sneller een beeld ververst wordt. De goedkopere televisies zijn uitgerust met 50 Hz en de betere televisies met 100 Hz. Een hogere verversingssnelheid is ook ideaal bij het gamen.

LG Smart televisie
Tegenwoordig zijn bijna alle televisies Smart uitgerust. Het grote voordeel van een Smart TV is dat je verschillende applicaties kunt afspelen op je televisie. Ook kun je verschillende televisies met je mobiel bedienen en het is tegenwoordig zelfs al mogelijk je TV met spraak te besturen door middel van spraakbesturing. Maak je televisie onderdeel van je Smart Home en geniet van alle voordelen.

Energiezuinigheid
Bekijk jij bij het kopen van een elektrisch product naar het energielabel? Tegenwoordig wordt de energiezuinigheid ook steeds belangrijker. Hoe minder energie iets kost, hoe beter dat voor het milieu is en hoe lager je stroomrekening uitvalt. Kortom, voor meerdere aspecten is het van belang welk energielabel jouw nieuwe televisie heeft. Vanaf Label A en hoger beginnen de zuinigere televisies.

LG TV aanbieding tijdens Black Friday

Ben je op zoek naar de beste LG televisie aanbiedingen, dan is Black Friday de moeite waard om op zoek te gaan naar de aanbieding. Black Friday is een traditie die naar Nederland is overgewaaid vanuit Amerika en wordt ieder jaar weer populairder. Black Friday valt op de eerste vrijdag na Thankgiving. In Amerika is het tijdens het Black Friday weekend enorme chaos en worden fysieke winkels overspoeld om te jagen op de aanbiedingen en kortingen die de desbetreffende winkel in petto heeft. In Nederland gaat het er in de fysieke winkels gelukkig wat rustiger aan toe. Online is het wel enorm druk en worden ieder jaar weer verschillende records gebroken. Voor vul aanbiedingen geldt op is op. Wanneer je een aanbieding of korting ziet die de moeite waard is, wacht dan niet te lang. Het is zonder als je achter het net vist.

Bekijk tv aanbiedingen per soort: 4k tv, 8K tv, Led tv, Oled tv, Qled tv, Smart tv

Bekijk tv aanbiedingen per merk: LG, PanasonicPhilips, Samsung, Sony

Bekijk tv aanbiedingen per inch: 32 inch, 43 inch, 50 inch, 55 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 85 inch

Bekijk tv aanbiedingen per winkel: BCC, Bol.com, Coolblue, Expert, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een TV aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende TV aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een TV aanbieding?

Er wordt gemiddeld €100 bespaard door gebruik te maken van een TV aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online TV aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een TV aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.