LG TV aanbieding

LG TV aanbiedingHeb je voor het merk LG gekozen en ben je op zoek naar een LG TV aanbieding? Wij hebben een overzicht van de beste aanbiedingen van verschillende LG televisies. Het is altijd lastig om te zeggen welk TV merk de beste technologie gebruikt. De reden hiervoor is dat ieder merk andere technologieën gebruikt omdat ze andere doelen willen behalen. Waar het ene merk kiest voor het scherpste beeld resultaat, kiest de ander voor de meest energiezuinige televisie. Kortom, ieder merk heeft zijn eigen doel en realiseert dit op verschillende manieren. Het doel van LG is bijvoorbeeld om haar producten constant te verbeteren op het gebied van energiezuinigheid en efficiëntie. De technologie die LG ontwikkeld dient jouw comfort te vergroten en de entertainment te verbeteren. Op het gebied van televisies staat LG bekend om de haarscherpe beeldkwaliteit, de ongekende contrastkwaliteit en standaard de allerhoogste geluidskwaliteit.

Huidige LG TV aanbiedingen

Op dit moment verzamelen wij 4K TV, LED TV, OLED TV, QLED TV en Smart TV aanbiedingen van: LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony. Van de volgende schermgroottes: 24 inch, 28 inch, 32 inch, 43 inch, 48 inch, 49 inch, 50 inch, 55 inch, 58 inch, 60 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 77 inch, 78 inch, 80 inch, 82 inch en 86 inch.

De drie best verkochte LG televisies

LG OLED55C7V – OLED tv
Deze OLED televisie van 55 inch heeft een UHD beeldkwaliteit die haarscherp is. Dankzij de OLED zie je ontzettend veel kleuren alsof ze levensecht zijn. De gebruikers geven aan dat de kwaliteit goed is, de TV gebruiksvriendelijk is en dat de televisie ontzettend veel mogelijkheden heeft. Geniet van deze Smart televisie en de vele applicaties die je kunt gebruiken.

LG 43UJ630V – 4K tv
Deze 4K UHD televisie is maar 43 inch, maar zorgt voor een super scherpe beeldkwaliteit en wordt vooral vaak gebruikt in de wat kleinere woonkamers of op slaapkamers of in de keuken. Dankzij de Smart TV functies kun je ook via je WiFi verbinding maken met deze televisie. Het beeld is in tien verschillende modussen in te stellen waardoor je waar je ook zit, super goed beeld hebt!

LG 55EG9A7V – OLED tv
Als derde exemplaar is deze 55 inch OLED erg goed in gebruik genomen. Het strakke design zorgt er voor dat deze televisie direct opvalt als je de kamer binnenloopt. Dankzij de OLED heb je veel zichtbare kleuren die er levensecht uitzien. Geniet van deze Smart TV met drie HDMI ingangen. Deze televisie is ook perfect te gebruiken voor het gamen op je favoriete console.

De LG Smart televisies

Volgens LG is het zo dat een Smart TV pas echt smart is als de bediening gemakkelijk is. LG heeft een Magic Remote ontworpen waarmee je eenvoudig gebruik kunt maken van alle opties die jouw nieuwe Smart televisie heeft. Je kunt de Smart TV indelen zoals jij dat wilt. Kies de volgorde van de applicaties en stel de instellingen in zoals jij dat hebben wilt.

Heb je vragen over je nieuwe LG?

Mocht je na het installeren van je nieuwe TV toch nog vragen hebben over je aangekochte product, dan is dat geen probleem. Je kunt LG benaderen met vragen via Twitter, E-mail en telefoon.

Wil je genieten van het beste geluid?

Als je naast het perfecte beeld ook nog wilt genieten van het beste geluid vanaf je televisie, let dan even op de ontwikkelaar van het geluid van de desbetreffende TV. Bij de nieuwere modellen heeft LG een samenwerking afgesloten met Herman Kardon. Herman Kardon staat bekend om de kwalitatieve audio en dat zorgt er voor dat je bij je film, serie of programma, optimaal kunt genieten van kraakhelder geluid! Ben je dus op zoek naar een LG TV aanbieding met optimaal geluid, let op Herman Kardon bij de geluidsopties.

Televisie Firmware

Zo nu en dan dient de Firmware van je nieuwe televisie geüpdatet te worden. In de meeste gevallen geeft je televisie dit zelf aan. De Firmware updaten is het gemakkelijkst bij een Smart TV omdat deze standaard al verbonden zijn met internet als je de smart functies gebruiken wilt. Meestal krijg je een popup op je beeldscherm waar je met je afstandsbediening op kunt klikken. De update wordt automatisch uitgevoerd en na de update zal de televisie opnieuw opstarten. Daarna kun je weer volop gebruik maken van je TV. Bij de meest nieuwe televisies kun je updaten onder het kijken naar een programma of film. Je kunt de TV dus gewoon blijven gebruiken tijdens het updaten!