Panasonic TV aanbieding

Ben jij op zoek naar een Panasonic TV aanbieding? Hoewel Panasonic bekend is geworden om haar Plasma televisies, hebben zij nog veel meer types op de markt gebracht. Op zoek naar een specifieke Panasonic aanbieding? Onderstaand staan de aanbiedingen per type en per winkel, speciaal voor jou geselecteerd!

Huidige Panasonic TV aanbiedingen

Naast de bekende Plasma televisies beschikt Panasonic tegenwoordig over een breed assortiment met LCD-televisies, LED-televisies, Smart televisies en 3D televisies. De plasma televisies zie je steeds minder terug omdat deze minder milieuvriendelijk zijn dan de vernieuwde technologieën. Panasonic legt steeds meer focus op nieuwe modellen met een nieuw design. Voor het design wordt namelijk steeds meer aandacht genomen.

Op dit moment verzamelen wij 4K TV, LED TV, OLED TV, QLED TV en Smart TV aanbiedingen van: LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony. Van de volgende schermgroottes: 24 inch, 28 inch, 32 inch, 43 inch, 48 inch, 49 inch, 50 inch, 55 inch, 58 inch, 60 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 77 inch, 78 inch, 80 inch, 82 inch en 86 inch.

De drie meest verkochte Panasonic televisies

Panasonic VIERA TX-40ESW404 40” Full HD Wi-Fi Zwart LED TV
panasonic tv aanbiedingDeze 40 inch televisie van Panasonic heeft een Home Screen systeem waarmee je gepersonaliseerde schermen kunt maken met links naar je favoriete content. Met deze Smart televisie kun je gemakkelijk content van smartphones en tablets delen op het televisiescherm. Daarnaast kun je ook in House TV Streaming uitvoeren. Op deze manier kun je de televisie dus neerzetten waar je maar wilt! Ook is deze televisie voorzien van Adaptive Backlight Dimming. Diep donkere kleuren en voldoende pit in de lichte beeldfragmenten.

Huidige Panasonic TV aanbiedingen

Panasonic VIERA TX-58DX780E – 4K tv
Deze UHD televisie zorgt voor een haarscherp beeld, en wat het helemaal gaaf maakt is dat deze TV maar liefst 58 Inch is. Dat is bijna anderhalve meter doorsnee. Deze televisie zorgt voor een bioscoop ervaring in je woonkamer. Tot slot is deze geweldige televisie uitgerust met HDR waardoor je High Dynamic Range met levensechte details af kunt spelen. Dit zit er levensecht uit!

Panasonic VIERA TX-58DXE720 – 4K tv
Deze LED televisie is ook UHD en ook 58 inch. Super strak dus! Deze televisie is licht gebogen en is een Smart TV. Met 1600 Hz kun je van elke snel bewegend beeld genieten en zal je vooral bij sportuitzendingen meemaken wat er daadwerkelijk wordt afgespeeld. Je kunt deze televisie aansluiten op de WiFi waardoor je van alle Smart Functies gebruik kunt maken, zonder dat je een kabel hoeft te leggen. Deze TV hoef je dus alleen maar aan te sluiten op het stroom.

Acties van Panasonic

Panasonic heeft regelmatig acties waarmee je geld kunt besparen bij het aanschaffen van je nieuwe televisie. Je kunt bijvoorbeeld een Panasonic TV aanbieding tegenkomen, of een cashback actie die op kan lopen tot wel €1.000 euro. Soms zit er ook cashback op televisie accessoires zoals DVD spelers. Om de cashback retour te vragen kun je via de website van Panasonic doorklikken op acties. Vul daar de benodigde gegevens in met een kopie van de kassabon en de streepjescode op de verpakking om vervolgens het registratieproces succesvol af te ronden. De cashback acties gelde voor de OLED televisies en LED LCD televisies.

Service en garantie bij Panasonic

Indien er iets aan de hand is met je nieuwe televisie van het merk Panasonic, dan kun je bij Panasonic terecht voor een oplossing. Hiervoor is het wel belangrijk dat je het serienummer van de gekochte televisie goed bewaard hebt. Binnen de garantieperiode die twee jaar vanaf de datum van aankoop bedraagt wordt de service gratis uitgevoerd. Dit gebeurt door een partner van Panasonic, maar dan moet je wel aan een aantal eisen voldoen.
Bewaar het serienummer want die wordt altijd gevraagd. Je hebt een geldig aankoopbewijs nodig. De TV dient van de muur losgekoppeld te zijn op het moment dat de monteur langskomt en tot slot mag de storing niet zijn veroorzaakt door externe oorzaken zoals schade door gebruikersfouten of blikseminslag.

Waar let je op bij het zoeken van een nieuwe Panasonic televisie

Er zijn Panasonic televisies in alle soorten en maten. Om deze reden hebben wij een aantal punten verzameld waar je op kunt letten bij het uitzoeken van de juiste televisie.

Formaat van de televisie

Voor de meeste mensen een van de belangrijkste vragen, maar ook direct een van de lastigste vragen. Het is namelijk niet zo dat groter altijd beter is. Voor de optimale televisie ervaring dien je vergenoeg van de TV af te zitten voor een zo’n goed mogelijk beeldkwaliteit. Er is een berekening om de afmeting van de televisie in inches uit te meten. Houdt er rekening mee dat smaken verschillen en deze berekening puur een indicatie is. Als je het mooier vindt om een wat grotere televisie te kiezen, is dat uiteraard geen enkel probleem. De berekening om de indicatie mee uit te rekenen is door de afstand van de zitplek tot de televisie in centimeters te meten. Vervolgens pak je het getal in centimeters en vermenigvuldig je die met 0,2. Het getal dat daar uitkomt is de afmeting in inches.

Beeldkwaliteit

Een ander belangrijk aspect is de beeldkwaliteit. Kies je een televisie die HD ready is, of ga je voor een 4k Ultra HD scherm. Wist je dat er zelfs al 8k televisies op de markt zijn? Hoe hoger het getal, hoe meer pixeldichtheid je hebt. Hierdoor loopt het beeld veel beter over en heb je minder last van korrelig beeld.

Verversingssnelheid

Wat ook erg belangrijk is, is de verversingssnelheid van het beeld. De meeste wat goedkopere televisies zijn uitgerust met een verversingssnelheid van 50HZ. De wat betere televisies met 100Hz. Hoe hoger dit getal, hoe sneller de beelden verversen, dus hoe beter de kijkers ervaring. De snelere verversingssnelheid is helemaal fijn als je graag spellen speelt op je televisie met bijvoorbeeld een console.

Geluidskwaliteit

Om je film helemaal te beleven zoals hij is bedoeld, is ook de geluidskwaliteit van belang. Vaak merk je dat televisies worden aangesloten op een soundbar voor beter geluid. Bij sommige televisies is de televisie extra uitgerust met goede speakers voor een betere kwaliteit van het geluid. De vraag die je jezelf af moet stellen is of je een losse soundbar wil hebben of dat de televisie van goed geluid voorzien moet zijn.

Smart televisie

Panasonic heeft ook verschillende Smart TV’s. Als je gebruik wil maken van verschillende applicaties en wil internetten op de televisie dan is dat mogelijk. Er zijn een aantal televisies uitgerust met Firefox OS voor extra gebruikersgemak. Ook kun je op een Smart Tv gebruik maken van applicaties zoals Youtube, Netflix en in sommige gevallen Spotify of andere streamingdiensten. Ook het terugkijken van programma’s kan als de desbetreffende zender daar een applicatie voor aanbiedt. Maak je televisie onderdeel van je Smart Home en profiteer van ongekende voordelen en gemakken op je televisie.

Panasonic TV aanbieding tijdens Black Friday

Het hele jaar door zijn er goede Panasonic aanbiedingen verkrijgbaar. Tijdens Black Friday kunnen deze kortingen nog hoger oplopen. Black Friday is een Amerikaanse traditie die ook in Nederland steeds populairder begint te worden. De traditie staat bekend om hoge korting een mooie aanbiedingen. Black Friday wordt gevierd op de eerste vrijdag na Thanksgiving en loopt door tot Cyber monday op de eerstvolgende maandag. In Nederland begint de chaos soms al de maandag voor Black Friday. Waar in Amerika vooral de Fysieke winkels overspoeld worden door koopjes jagers, is in Nederland vooral veel drukte online te zien. Voor veel aanbiedingen geldt op is op, dus zorg dat je er oprijd bij bent.

Bekijk tv aanbiedingen per soort: 4k tv, 8K tv, Led tv, Oled tv, Qled tv, Smart tv

Bekijk tv aanbiedingen per merk: LG, PanasonicPhilips, Samsung, Sony

Bekijk tv aanbiedingen per inch: 32 inch, 43 inch, 50 inch, 55 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 85 inch

Bekijk tv aanbiedingen per winkel: BCC, Bol.com, Coolblue, Expert, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een TV aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende TV aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een TV aanbieding?

Er wordt gemiddeld €100 bespaard door gebruik te maken van een TV aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online TV aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een TV aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.