Panasonic TV aanbieding

Ben jij op zoek naar een Panasonic TV aanbieding? Hoewel Panasonic bekend is geworden om haar Plasma televisies, hebben zij nog veel meer types op de markt gebracht. Op zoek naar een specifieke Panasonic aanbieding? Onderstaand staan de aanbiedingen per type en per winkel, speciaal voor jou geselecteerd!

Naast de bekende Plasma televisies beschikt Panasonic tegenwoordig over een breed assortiment met LCD-televisies, LED-televisies, Smart televisies en 3D televisies. De plasma televisies zie je steeds minder terug omdat deze minder milieuvriendelijk zijn dan de vernieuwde technologieën. Panasonic legt steeds meer focus op nieuwe modellen met een nieuw design. Voor het design wordt namelijk steeds meer aandacht genomen.

Huidige Panasonic TV aanbiedingen

Op dit moment verzamelen wij 4K TV, LED TV, OLED TV, QLED TV en Smart TV aanbiedingen van: LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony. Van de volgende schermgroottes: 24 inch, 28 inch, 32 inch, 43 inch, 48 inch, 49 inch, 50 inch, 55 inch, 58 inch, 60 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 77 inch, 78 inch, 80 inch, 82 inch en 86 inch.

De drie meest verkochte Panasonic televisies

Panasonic VIERA TX-40ESW404 40” Full HD Wi-Fi Zwart LED TV
panasonic tv aanbiedingDeze 40 inch televisie van Panasonic heeft een Home Screen systeem waarmee je gepersonaliseerde schermen kunt maken met links naar je favoriete content. Met deze Smart televisie kun je gemakkelijk content van smartphones en tablets delen op het televisiescherm. Daarnaast kun je ook in House TV Streaming uitvoeren. Op deze manier kun je de televisie dus neerzetten waar je maar wilt! Ook is deze televisie voorzien van Adaptive Backlight Dimming. Diep donkere kleuren en voldoende pit in de lichte beeldfragmenten.

Panasonic VIERA TX-58DX780E – 4K tv
Deze UHD televisie zorgt voor een haarscherp beeld, en wat het helemaal gaaf maakt is dat deze TV maar liefst 58 Inch is. Dat is bijna anderhalve meter doorsnee. Deze televisie zorgt voor een bioscoop ervaring in je woonkamer. Tot slot is deze geweldige televisie uitgerust met HDR waardoor je High Dynamic Range met levensechte details af kunt spelen. Dit zit er levensecht uit!

Panasonic VIERA TX-58DXE720 – 4K tv
Deze LED televisie is ook UHD en ook 58 inch. Super strak dus! Deze televisie is licht gebogen en is een Smart TV. Met 1600 Hz kun je van elke snel bewegend beeld genieten en zal je vooral bij sportuitzendingen meemaken wat er daadwerkelijk wordt afgespeeld. Je kunt deze televisie aansluiten op de WiFi waardoor je van alle Smart Functies gebruik kunt maken, zonder dat je een kabel hoeft te leggen. Deze TV hoef je dus alleen maar aan te sluiten op het stroom.

Acties van Panasonic

Panasonic heeft regelmatig acties waarmee je geld kunt besparen bij het aanschaffen van je nieuwe televisie. Je kunt bijvoorbeeld een Panasonic TV aanbieding tegenkomen, of een cashback actie die op kan lopen tot wel €1.000 euro. Soms zit er ook cashback op televisie accessoires zoals DVD spelers. Om de cashback retour te vragen kun je via de website van Panasonic doorklikken op acties. Vul daar de benodigde gegevens in met een kopie van de kassabon en de streepjescode op de verpakking om vervolgens het registratieproces succesvol af te ronden. De cashback acties gelde voor de OLED televisies en LED LCD televisies.

Service en garantie bij Panasonic

Indien er iets aan de hand is met je nieuwe televisie van het merk Panasonic, dan kun je bij Panasonic terecht voor een oplossing. Hiervoor is het wel belangrijk dat je het serienummer van de gekochte televisie goed bewaard hebt. Binnen de garantieperiode die twee jaar vanaf de datum van aankoop bedraagt wordt de service gratis uitgevoerd. Dit gebeurt door een partner van Panasonic, maar dan moet je wel aan een aantal eisen voldoen.
Bewaar het serienummer want die wordt altijd gevraagd. Je hebt een geldig aankoopbewijs nodig. De TV dient van de muur losgekoppeld te zijn op het moment dat de monteur langskomt en tot slot mag de storing niet zijn veroorzaakt door externe oorzaken zoals schade door gebruikersfouten of blikseminslag.