Philips TV aanbieding

Ben jij al weken op zoek naar een nieuw televisie? Bekijk dan de onderstaande Philips TV aanbieding eens. Er komen regelmatig leuke aanbiedingen voorbij waar je met een flinke korting kunt genieten van een nieuwe televisie.

Huidige Philips TV aanbiedingen

Philips is wereldwijd een grote speler als het gaat om televisies. De LCD-televisies, Smart televisies en LED-televisies van Philips zijn een bekend fenomeen. Met de Ambilight en Cinema 21:9 is de sensatie bij het televisie kijken er enorm op vooruit gegaan. Dat Philips vaak hele kwalitatieve producten heeft, hoeven wij niet uit te leggen. Philips bestaat al jaren en komt nog steeds ieder jaar met nieuwe innovatieve producten!

Op dit moment verzamelen wij 4K TV, LED TV, OLED TV, QLED TV en Smart TV aanbiedingen van: LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony. Van de volgende schermgroottes: 24 inch, 28 inch, 32 inch, 43 inch, 48 inch, 49 inch, 50 inch, 55 inch, 58 inch, 60 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 77 inch, 78 inch, 80 inch, 82 inch en 86 inch.

Huidige Philips TV aanbiedingen

De top 3 modellen van Philips

Philips 50PUS6262/12 – 4K tv
Philips TV aanbiedingDit model bevat een 50 inch UHD scherm waarop je haarscherp kunt genieten van al je series, films en programma’s. Het gaat hier om een Smart TV met drie HDMI ingangen waar je je apparatuur op aan kunt sluiten. Deze TV is echter minder geschikt voor sportuitzendingen, je kunt ze er wel op kijken, maar je kunt beter kiezen voor een televisie met 100Hz of 200Hz in plaats van 50Hz zoals op dit model zit. De perfecte afstand tussen de televisie en je bank of stoel is bij dit model 3 meter.

Philips 49PUS7502 – 4K tv
Met vier HDMI ingangen kun je vrijwel alle apparaten die je aan wilt sluiten tegelijk gekoppeld hebben aan je televisie. Met 49 inch heb je een redelijk grote televisie die zowel in je woonkamer als slaapkamer het best tot zijn recht komt. Ook deze televisie is net als het bovenstaande model uitgerust met 50Hz. Als je een sportliefhebber bent kun je beter een televisie kiezen met een hogere Hz waarde. Klanten die deze televisie kochten vinden de prijs/kwaliteitsverhouding goed en zijn blij met het resultaat van deze televisie. Geniet van alle functies van deze Android TV en ontdek de kracht van een Quad Core-Processor in je televisie.

Philips 32PHS4112/12 – HD ready tv
Deze televisie is HD ready en maar liefst 32 inch. Perfect voor op je slaapkamer of in bijvoorbeeld de keuken. Deze TV is uitermate geschikt voor reguliere televisie uitzendingen, films en series. Vanaf twee meter afstand kun je het beste genieten van de beeldkwaliteit.

Ambilight

Philips heeft Ambilight als innovatieve technologie toegepast op haar televisies. Er zijn echter verschillende versies van Ambilight. Zo heb je de Ambilight Spectra 2, Ambilight Spectra 3 en de Ambilight Active Frame. Deze drie versies zullen kort worden toegelicht. De Ambilights zijn zowel 3-zijdig als 4-zijdig verkrijgbaar.

Ambilight Spectra 2
De Ambilight Spectra 2 zorgt voor een 2-zijdige verlichting achter de televisie. Zowel links als recht komt er achter de televisie verlichting vandaan.

Ambilight Spectra 3
Bij de Ambilight Spectra 3 is er zelfs een 3-zijdige verlichting achter de televisie gemaakt. Naast de welbekende linker en rechter lichtbronnen is bij deze versie ook verlichting boven achter de televisie.

Ambilight Active Frame
Bij de Ambilight Active Frame is het zelfs zo dat de volledige rand van de televisie verlicht is. Het beeld van de televisie zal de hele ruimte vullen met licht en dat zorgt voor een fraai gezicht.

Cinema 21:9 3D

Een andere bekende functie van Philips is de Cinema 21:9 3D. Wil je een film kijken alsof je in de bioscoop zit, dan is deze functie echt een aanrader. De Platinum-serie van Philips die is uitgerust met Ambilight, waarover meer te vinden is in het bovenstaande stuk, laat jou een film kijken alsof je in de bios zit! Je zult op je televisie zien dat de beeldverhouding het zelfde is als je gewend bent in de echte bioscoop. De Ambilight Spectra 3 zorgt voor een lichtgloed die precies past bij het beeld. Geniet dus van je favoriete films zonder daarvoor echt naar de bioscoop te moeten.

De perfecte televisie voor in jouw woonkamer

Ben je op zoek naar het grote scherm dat perfect in jouw interieur past? Een 4K Ultra HD Philips TV past perfect in jouw interieur en vult iedere kamer met emotie en dankzij de heldere beeldkwaliteit lijkt het alsof je midden in de film zit. Met de Ambilight waarover eerder geschreven werd, beleef je jouw film door de gehele kamer.

Hoe groot moet jouw nieuwe televisie zijn?
Het is uiteraard helemaal je eigen keuze hoe groot een televisie moet zijn in de kamer waar je hem hebben wil. Wel is er een berekening om een indicatie te geven van de afmetingen in inches, zodat je goed kunt genieten van je televisie. Als je te dicht op een te grote televisie ziet, dan schiet het namelijk zijn doel voorbij. Met de volgende berekening kun je de afmetingen voor je nieuwe televisie berekenen. Meet eerst de afstand tussen de zitplek en de plek waar de nieuwe TV komt te staan of te hangen. Deze afstand dien je vast te leggen in centimeters. Vervolgens vermenigvuldig je dit getal met 0.2. De uitkomst is de afmeting in inches voor je nieuwe beeldscherm. Als je een televisie kiest die ongeveer die afmeting heeft, dan weet je vrijwel zeker dat je lekker kunt genieten van je televisie.

Verversingssnelheid van je beeld

Wil je de maximale ervaring beleven met je nieuwe televisie, houdt dan rekening met de verversingssnelheid van het beeld. De meeste televisies zijn uitgerust met een verversingssnelheid van 50 Hz. De wat duurdere exemplaren verversen met een snelheid van maar liefst 100 Hz. Vooral voor gamers is dit ideaal, omdat het scherm sneller ververst en laadt.

Schermtype van je Philips televisie

De Philips TV schermen bestaan uit LED-LCD of OLED schermen. Beide soorten schermen hebben hun voor en nadelen. Lees verder wat je kunt verwachte van beide schermen. Ook beschrijven we in het kort de nieuwe term QLED.

Philips LED-LCD scherm

Een LED-LCD scherm maakt gebruik van allemaal kleine leslampjes om daarmee achtergrondverlichting te maken. Door middel van elektrische spanning ontstaat er meer of minder licht waardoor er een bepaalde hoeveelheid licht wordt doorgegeven. Bij Full LED zitten de lampjes direct achter het scherm verdeeld waardoor al het licht gelijkmatig over het scherm verspreid wordt. Wat opvalt bij LED is dat de kleur zwart vaak lastig te creëeren is, omdat de LED verlichting altijd een kleine hoeveelheid licht geeft. Daar tegenover staat wel dat LED televisies enorm helder kunnen zijn. Een klein nadeel is dat de kijkhoek bij een LED Televisie niet altijd even goed is. Houdt hier dus rekening mee als je niet recht voor je televisie zit!

Philips OLED scherm

De opvolger van LED is OLED. Eigenlijk is dit de afkorting voor Organic LED. Een nadeel van OLED is dat het materiaal beest prijzig is. Je ziet OLED al bij verschillende Smartphones terug, maar een beeldscherm van een televisie is uiteraard een stuk groter. Er gaat bij OLED stroom door de de pixels heen waardoor een pixel licht geeft. Iedere pixel geeft zelf licht en dat betekend dat in tegenstelling tot de LED schermen er geen achtergrondverlichting nodig is om de pixel op te lichten. Dit zie je ook weer terug in de dikte van de OLED televisies. Die zijn een stuk dunner dan de LED-LCD schermen waar wel achtergrondverlichting nodig is.

QLED

Af en toe hoor je ook de term QLED voorbij komen. Dit zijn eigenlijk normale LCD- schermen met een extra laag in het scherm met nanokristallen. Deze kristallen heten ook wel Quantum doos en zorgen voor vollere en betere kleuren. Qua prijs ligt QLED ongeveer in lijn met OLED.

Philips TV aanbiedingen tijdens Black Friday

Ben je op zoek naar een nieuwe televisie? Tijdens Black Friday is de kans groot dat de televisie waar jij naar op zoek bent verkrijgbaar is met korting. Zo’n korting kan bestaan uit korting, een cashback actie, een combinatiedeal en meer. Black Friday is oorspronkelijk een traditie uit Amerika die is over komen waaien naar Nederland. De eerste vrijdag na Thanksgiving wordt deze traditie gevierd. In Amerika ontstaat er in het Black Friday weekend, dat tot Cyber Monday duurt, enorme chaos. Winkels worden overspoeld met mensen die op zoek zijn naar de beste aanbiedingen. In Nederland zien we vooral online enorme drukte. Tijdens Black Friday zien we vooral veel elektronica in de aanbieding. Als je op zoek bent naar een nieuwe televisie, dan is het handig om de acties in de gaten te houden. Voor de meeste aanbiedingen geldt namelijk, op is op!

Meer over Philips

Philips is ooit bekend geworden dankzij de gloeilamp. Tegenwoordig staat Philips bekend om verschillende elektronische apparatuur voor in huis. Denk hierbij aan slimme verlichting, keuken machines, apparaten voor het huishouden en andere elektronica.

Bekijk tv aanbiedingen per soort: 4k tv, 8K tv, Led tv, Oled tv, Qled tv, Smart tv

Bekijk tv aanbiedingen per merk: LG, PanasonicPhilips, Samsung, Sony

Bekijk tv aanbiedingen per inch: 32 inch, 43 inch, 50 inch, 55 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 85 inch

Bekijk tv aanbiedingen per winkel: BCC, Bol.com, Coolblue, Expert, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een TV aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende TV aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een TV aanbieding?

Er wordt gemiddeld €100 bespaard door gebruik te maken van een TV aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online TV aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een TV aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.