Philips TV aanbieding

Philips TV aanbieding voor ongekende mogelijkheden

Philips TV aanbiedingBen jij al weken op zoek naar een nieuw televisie? Bekijk dan de onderstaande Philips TV aanbieding eens. Er komen regelmatig leuke aanbiedingen voorbij waar je met een flinke korting kunt genieten van een nieuwe televisie.

Philips is wereldwijd een grote speler als het gaat om televisies. De LCD-televisies, Smart televisies en LED-televisies van Philips zijn een bekend fenomeen. Met de Ambilight en Cinema 21:9 is de sensatie bij het televisie kijken er enorm op vooruit gegaan. Dat Philips vaak hele kwalitatieve producten heeft, hoeven wij niet uit te leggen. Philips bestaat al jaren en komt nog steeds ieder jaar met nieuwe innovatieve producten!

Philips LED TV’s

1. LED televisies bij Bol.com
2. LED televisies bij MediaMarkt
3. LED televisies bij Expert
4. LED televisies bij BCC

Voor meer informatie over LED televisies kan je op deze pagina verder lezen.

Philips OLED TV’s

1. OLED televisies bij Bol.com
2. OLED televisies bij MediaMarkt
3. OLED televisies bij Expert
4. Oled televisies bij BCC

Philips Full HD TV’s

1. Full HD televisies bij Bol.com
2. Full HD televisies bij Coolblue
3. Full HD televisies bij MediaMarkt
4. Full HD televisies bij BCC

Philips UHD TV’s

1. UHD televisies bij Bol.com
2. UHD televisies bij Coolblue
3. UHD televisies bij MediaMarkt
4. UHD televisies bij Expert
5. UHD televisies bij BCC
Voor meer informatie over UHD televisies kan je op deze pagina verder lezen.

Philips Smart TV’s

1. Smart televisies bij Bol.com
2. Smart televisies bij Coolblue
3. Smart televisies bij MediaMarkt
4. Smart televisies bij Expert
5. Smart televisies bij BCC
Voor meer informatie over SMART televisies kan je op deze pagina verder lezen.

De top 3 modellen van Philips

Philips 50PUS6262/12 – 4K tv
Dit model bevat een 50 inch UHD scherm waarop je haarscherp kunt genieten van al je series, films en programma’s. Het gaat hier om een Smart TV met drie HDMI ingangen waar je je apparatuur op aan kunt sluiten. Deze TV is echter minder geschikt voor sportuitzendingen, je kunt ze er wel op kijken, maar je kunt beter kiezen voor een televisie met 100Hz of 200Hz in plaats van 50Hz zoals op dit model zit. De perfecte afstand tussen de televisie en je bank of stoel is bij dit model 3 meter.

Philips 49PUS7502 – 4K tv
Met vier HDMI ingangen kun je vrijwel alle apparaten die je aan wilt sluiten tegelijk gekoppeld hebben aan je televisie. Met 49 inch heb je een redelijk grote televisie die zowel in je woonkamer als slaapkamer het best tot zijn recht komt. Ook deze televisie is net als het bovenstaande model uitgerust met 50Hz. Als je een sportliefhebber bent kun je beter een televisie kiezen met een hogere Hz waarde. Klanten die deze televisie kochten vinden de prijs/kwaliteitsverhouding goed en zijn blij met het resultaat van deze televisie.

Philips 32PHS4112/12 – HD ready tv
Deze televisie is HD ready en maar liefst 32 inch. Perfect voor op je slaapkamer of in bijvoorbeeld de keuken. Deze TV is uitermate geschikt voor reguliere televisie uitzendingen, films en series. Vanaf twee meter afstand kun je het beste genieten van de beeldkwaliteit.

Ambilight

Philips heeft Ambilight als innovatieve technologie toegepast op haar televisies. Er zijn echter verschillende versies van Ambilight. Zo heb je de Ambilight Spectra 2, Ambilight Spectra 3 en de Ambilight Active Frame. Deze drie versies zullen kort worden toegelicht.

Ambilight Spectra 2
De Ambilight Spectra 2 zorgt voor een 2-zijdige verlichting achter de televisie. Zowel links als recht komt er achter de televisie verlichting vandaan.

Ambilight Spectra 3
Bij de Ambilight Spectra 3 is er zelfs een 3-zijdige verlichting achter de televisie gemaakt. Naast de welbekende linker en rechter lichtbronnen is bij deze versie ook verlichting boven achter de televisie.

Ambilight Active Frame
Bij de Ambilight Active Frame is het zelfs zo dat de volledige rand van de televisie verlicht is. Het beeld van de televisie zal de hele ruimte vullen met licht en dat zorgt voor een fraai gezicht.

Cinema 21:9 3D

Een andere bekende functie van Philips is de Cinema 21:9 3D. Wil je een film kijken alsof je in de bioscoop zit, dan is deze functie echt een aanrader. De Platinum-serie van Philips die is uitgerust met Ambilight, waarover meer te vinden is in het bovenstaande stuk, laat jou een film kijken alsof je in de bios zit! Je zult op je televisie zien dat de beeldverhouding het zelfde is als je gewend bent in de echte bioscoop. De Ambilight Spectra 3 zorgt voor een lichtgloed die precies past bij het beeld. Geniet dus van je favoriete films zonder daarvoor echt naar de bioscoop te moeten.