QLED TV aanbieding

Op zoek naar een QLED TV aanbieding? Op onze website vind je de beste deals van alle merken. Je hoeft niet langer te zoeken, je weet zeker dat je jouw nieuwe televisie hier gaat vinden. We vergelijken alle tv aanbiedingen voor je, ook van de QLED televisiemodellen. Vanuit onze website word je doorgestuurd naar de betreffende aanbieder. Je hoeft alleen maar op de link te klikken. Vanuit de aanbieder kun je je aankoop afronden, voor je het weet staat je nieuwe televisie al bij je thuis! Op zoek naar een televisie die beter is dan je oude model? De QLED televisies zijn duurzaam en het beeld is ontzettend scherp en intens. Televisie kijken wordt een andere beleving dankzij de schermen van de QLED televisies.

Huidige QLED TV aanbiedingen:

Wat is een QLED televisie?

qled tv aanbiedingQLED staat voor de nieuwste techniek die Samsung gebruikt voor de televisies. Je krijgt een intens helder en scherp beeld. De naam is een afkorting van ‘Quantum dot Lighting Emitting Diode’. Het hoge kleurbereik van de schermen wordt veroorzaakt door de nanokristallen die op het scherm zijn geplaatst. Deze kleuren op bij lichtinval. Samsung blijft het systeem verbeteren, ieder jaar komen er weer betere modellen met een verbeterde technologie. Er worden nieuwe ideeën bedacht en nieuwe materialen toegepast. QLED televisies staan voor intense kleuren, helderheid en ook voor duurzaamheid.

Wat kan een QLED televisie nog meer bieden?

Dit is nog lang niet alles. Er zijn nog meer voordelen waar je van kunt profiteren bij het zien van een QLED TV aanbieding. Schaf je er een aan, dan krijg je de optimale kijkervaring. Dankzij het grote kleurvolume zie je zowel lichte kleuren als donkere kleuren zoals ze horen te zijn. Het contrast is vanzelfsprekend even goed. De televisies hebben het vermogen om beelden met lage kwaliteit aan jou te laten zien als HDR-beelden. Je hebt geen last meer van beelden in slechte kwaliteit. De unieke kijkhoek wordt alsmaar beter. Het maakt niet uit waar je zit, je hebt altijd perfect beeld.

Huidige QLED TV aanbiedingen:

Andere merken doen mee

Natuurlijk wordt deze techniek overgenomen door andere elektronicamerken. Wanneer iets goed werkt en succesvol is, wordt het ontwerp nagemaakt. Wat bijzonder is aan de term QLED is de vrijheid ervan. Samsung heeft het zo genoemd, maar ze hebben het niet gekoppeld aan hun merk. Ze hopen juist dat andere merken ook gebruik gaan maken van deze term. Dit is tot zover nog niet het geval, maar wie weet kan het nog komen. OLED lijkt op QLED, een term die wel door andere merken wordt toegepast, maar het is wel degelijk iets anders. Er worden hierbij andere technieken gebruikt en er is verschil in kleurintensiteit. QLED is de perfecte opvolger van Full HD. Haarscherp beeld en de mooiste kleurencombinaties zorgen ervoor dat als je eenmaal aan de QLED zit, je niet meer anders willen.

De beste QLED TV aanbieding

Voor wie graag een QLED televisie wil, bij ons vind je de beste aanbiedingen. Betaal niet teveel voor je nieuwe televisie, het hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Dankzij de aanbiedingen hoef je geen genoegen te nemen met minder, je kunt kiezen voor een QLED televisie. Bekijk de aanbiedingen en kies het aanbod dat bij je past. Benieuwd naar de kenmerken en specificaties? We sturen je meteen door naar de website van de aanbieder. Hier kun je alles lezen over de aanbieding en het product. Je zoektocht naar een nieuwe tv hoeft helemaal niet lang te duren. We zetten alles netjes voor je op een rij. Jij hoeft alleen nog maar het aanbod te bekijken. We houden alle commercials en merken bij, je hoeft niet bang te zijn dat we een scherpe aanbieding hebben gemist. Kies jouw ideale QLED TV aanbieding en bestel je nieuwe televisie snel en eenvoudig online.

Wat voor afmeting moet de televisie hebben

De afmeting van je nieuwe televisie moet aansluiten bij je wensen. Je hebt enorm veel keuzes waar je uit kunt kiezen. Wil je graag een grote televisie? Houdt er dan wel rekening mee dat je op een bepaalde afstand van de televisie af moet zitten om de kwaliteit van het beeld daadwerkelijk te zien.

Om een indicatie te geven

Van inch naar cm is soms best lastig rekenen. Om deze reden hebben we een paar voorbeelden zodat je een indicatie hebt van hoe breed een televisie ongeveer is. Hieronder een paar voorbeelden:

  • 49 inch TV: 125 cm
  • 55 inch TV: 140 cm
  • 65 inch TV: 165 cm
  • 75 inch TV: 189 cm

Hoever moet ik van mijn televisie afzitten?

De precieze afstand die je van een televisie af moet zitten is lastig te zeggen. Dit komt deels doordat het erg persoonlijk is wat men fijn vindt. Wel is er een berekening die als indicatie gebruikt kan worden. Je kunt berekenen hoe groot de televisie kan zijn die je wil kopen door de afstand van de zitplek tot de plek waar de tv komt te meten in centimeters. Vervolgens vermenigvuldig je dit getal met 0,2. De uitkomst is de afmeting in inch. Onze tip is om van te voren thuis te meten hoe ver je van de plek afzit waar de televisie moet komen om zo het de juiste afmeting in huis te halen.

Welke variaties zijn er met QLED beschikbaar

QLED zegt eigenlijk alleen wat over de kwaliteit van het scherm en is een onderdeel van de televisie. Zo kan een QLED TV ook een Smart TV of 4K TV zijn. Als je echt wil genieten van wat er op het beeld gebeurt, dan raden we aan om voor een QLED 4K Ultra HD televisie te gaan zodat je optimaal kunt genieten. De Samsung QLED TV gaat zelfs nog een stukje verder. Waar je de Samsung QLED 4K televisie hebt, heb je tegenwoordig ook de Samsung QLED 8K. Dit is helemaal een volgend niveau als je het over scherpte van het beeld hebt.

Verversingssnelheid

De meeste televisies zijn uitgerust met een verversingssnelheid van 50 Hz. Op zich is dit prima maar je ziet wel degelijk verschil als je een hogere verversingssnelheid kiest. Qua prijs gaat de televisie dan wel een stuk omhoog, maar alles loopt prachtig door en is zeker de moeite waard. Je kunt ook altijd ergens in een winkel kijken wat het echte verschil is. De betere televisies zijn uitgerust met een verversingssnelheid van 100 Hz. Dat is dubbel zoveel als dat de meeste televisies hebben. Helemaal als je van gamen houdt is dit erg fijn, omdat je dan bijna geen lag ervaart tijdens het spelen van je favoriete games.

Samsung Quantum dot technologie

Samsung heet een technologie ontwikkeld met de naam Quantum Dot technologie. Deze technologie is gebaseerd op enorm kleine nanokristallen. Deze technologie is een verbetering van bestaande schermen en geen los scherm. Eigenlijk zijn het allemaal kristallen die als laag worden toegevoegd aan een LED-LCD scherm. Dankzij deze technologie krijgen schermen een groter kleurbereik en worden kleuren nog nauwkeuriger weergeven. Daarnaast is de techniek die nodig is om deze beeldschermen te ontwikkelen goedkoper dan de OLED techniek. Om deze reden heeft het bijna alleen maar voordelen.

QLED Smart TV

De nieuwste smart televisies krijgen steeds meer gave opties. Wist je dat je jouw Smart TV in de meeste gevallen zelfs al kunt besturen met je stem? Dit doe je door de televisie te koppelen aan je Smart Home. Vervolgens kun je met Alexa, Siri of Google home je televisie besturen. Ook kun je de televisie met je Smart device besturen. Veel smart televisies kun je ook gebruiken om afbeeldingen of filmpjes vanaf je mobiel te streamen naar je televisie. Daarnaast zijn er steeds meer accessoires en uitbreidingen beschikbaar die bijdragen aan een nog fijnere smart home ervaring. Voor sommige televisies heb je zelfs een apart applicatie voor op je smart device waarmee je gemakkelijk de televisie kunt bedienen. Het grote voordeel hiervan is dat je dan geen afstandsbediening meer nodig hebt. Als je nog meer apparaten hebt die je met je mobiel kunt bedienen, betekend dit, dat je al je Smart apparatuur gemakkelijk vanaf één plek kunt bedienen.

QLED aanschaffen tijdens Black Friday

Eén weekend per jaar is het Black Friday in Nederland. Dit weekend staat vooral bekend om de beste aanbiedingen en hoge korting op verschillende producten uit de categorie elektronica, fashion en nog veel meer. Op het gebied van Elektronica is zelfs nog een speciale dag bedacht, namelijk Cyber Monday. Oorspronkelijk komt Black Friday uit Amerika en is uiteindelijk over komen waaien naar Nederland. In Amerika wordt Black Friday gevierd op de eerste vrijdag na Thanksgiving. Voor veel winkels geldt wel dat wanneer een aanbieding is uitverkocht, hij ook daadwerkelijk is uitverkocht. Zorg er dus voor dat als je jouw favoriete product tegen komt, of een aanbieding ziet waar je eigenlijk niet omheen kan, je er op tijd bij bent. Anders kan je koopje zo aan je neus voorbij gaan en dat is uiteraard zonde!

Bekijk tv aanbiedingen per soort: 4k tv, 8K tv, Led tv, Oled tv, Qled tv, Smart tv

Bekijk tv aanbiedingen per merk: LG, PanasonicPhilips, Samsung, Sony

Bekijk tv aanbiedingen per inch: 32 inch, 43 inch, 50 inch, 55 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 85 inch

Bekijk tv aanbiedingen per winkel: BCC, Bol.com, Coolblue, Expert, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een TV aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende TV aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een TV aanbieding?

Er wordt gemiddeld €100 bespaard door gebruik te maken van een TV aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online TV aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een TV aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.