Samsung TV aanbieding

Je leest het goed! Samsung is de ontwikkelaar van de nieuwe QLED technologie. Hiermee wordt er nog scherper beeld gecreëerd met nog meer zichtbare kleuren. Waar Samsung als een van de eerste producenten een tijdje geleden met de nieuwe OLED technologie aan de haal ging, zijn ze nu weer als eerste aan de slag met deze verbeterde technologie.

Huidige Samsung TV aanbiedingen

Samsung staat bekend om kwalitatieve en innovatieve televisies en dat was al te zien toen Samsung met de eerste LED-televisies, Smart televisies en 3D televisies op de markt kwam in Nederland. Naast de TV markt is Samsung ook erg bekend om alle consumenten elektronica die zij ontwikkelen. Met name de telefoons uit de Galaxy serie zijn erg populair.

Op dit moment verzamelen wij 4K TV, LED TV, OLED TV, QLED TV en Smart TV aanbiedingen van: LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony. Van de volgende schermgroottes: 24 inch, 28 inch, 32 inch, 43 inch, 48 inch, 49 inch, 50 inch, 55 inch, 58 inch, 60 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 77 inch, 78 inch, 80 inch, 82 inch en 86 inch.

Wat zijn de meest bekende Samsung televisies van deze tijd?

Samsung UE50MU6100 – 4K tv
samsung tv aanbiedingDe Samsung UE50MU6100 – 4K televisie is een 50 inch (217cm) televisie met UHD display. Van deze TV kun je volop genieten dankzij de Smart functies en dankzij het LED scherm worden 92% van de kleuren van een IMAX bioscoop getoond. Door het strakke design past deze televisie in iedere kamer! Als je een sportliefhebber bent kun je beter kiezen voor een televisie met een hogere Hz waarde.

Huidige Samsung TV aanbiedingen

Samsung UE55MU7000 – 4K tv
Ook deze UHD televisie valt goed in de smaak bij zijn gebruikers. Met 55 inch net wat groter dan het bovenstaande exemplaar. Dit model is voorzien van Smart functies die je super snel kunt gebruiken. Deze televisie sluit goed aan bij de wensen van de echte gamers en het beeld is het beste te zien vanaf een afstand van ongeveer 4 meter tussen de bank en de televisie.

Samsung UE40J5200 – Full HD tv
Dit exemplaar wordt vaak gebruikt op slaapkamers of in de wat kleinere woonkamers. Met 40 inc (102 cm) heb je een televisie met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Deze televisie heeft geen UHD, maar is wel een Smart TV. Je kunt dus online applicaties gebruik maken op deze televisie.

Samsung LED televisies

Samsung heeft zich de afgelopen jaren het meest gericht op de LED televisies in het assortiment. Dat is dit jaar gebleken met de lancering van de QLED televisies. Met deze technologie is Samsung de eerste speler op de markt en dat zorgt voor mogelijkheden. Naast de LED televisies heeft Samsung zich ook bezig gehouden met 3D televisies op basis van LED televisies. Door de scherpe beelden zie je ook de diepte een stuk scherper bij het kijken van een 3D film. Dat Samsung een innovatief bedrijf is blijkt uit het feit dat bij de meeste technologieën Samsung als een van de eerste merken producten op de markt brengt voor consumenten.

Welke unieke innovaties kun je verwachten Van Samsung QLED?

Wist je dat de nieuwe 8K Qled televisies een resolutie hebben die wel vier keer hoger is dan UHD en in vergelijking met full HD zelfs 16 keer hoger? Voor meer diepte en haarscherpe beelden is zijn de QLED schermen uitgerust met 33 miljoen pixels. Zo mis je echt niets meer van je favoriete film of serie.

Kleur
Ook op het gebied van kleur kom je niets tekort met deze nieuwe televisie. Met de Quantum Dots technologie kun je genieten van een miljard kleuren die 100% kleurvolume bereiken. Alle beelden worden levensecht dankzij de heldere details die zichtbaar worden.

Backlight verlichting
Het scherm wordt dankzij de QLED scène voor scène geanalyseerd. Op deze manier wordt de backlight continu aangepast voor meer diepte en nog diepere zwarttinten. Breng je scherm tot leven! Dankzij de verschillende lagen waaruit QLED is opgebouwd heb je een extra brede kijkhoek. Het maakt dus niet uit of je niet helemaal recht voor de televisie zit, want doordat je minder licht verliest, wordt al het licht gelijkmatig verdeeld over het beeldpaneel.

Upscaling
Heb je ooit gehoord van upscaling? Dankzij kunstmatige intelligentie wordt de content op de televisie automatisch verbeterd tot de beest mogelijke beeldkwaliteit. He film, serie of foto wordt dus zo scherp mogelijk afgespeeld. Dit is een functie die je terugziet in de QLED technologie.

Wat is het beste formaat van een nieuwe televisie?

Het formaat van een televisie is heel persoonlijk. Waar de een een zo’n groot mogelijke televisie in zijn woonkamer wilt hebben, zijn andere mensen juist weer blijer met een kleiner formaat. Smaak verschilt immers. Daarnaast is het ook nog afhankelijk van het formaat woonkamer dat je hebt. In een relatief kleine woonkamer, lijkt een grote televisie als snel extreem groot waardoor het misschien niet in verhouding staat met de rest van de kamer. Het is echter wel zo dat hoe groter je televisie is, hoe meer beleving je hebt bij het kijken van een film, serie of programma. Wil je tv kijken tot in de kleinste details dan raden we toch aan voor een wat grotere televisie te gaan. Voor de ultieme beeldscherpte ga dan voor een Qled 4k Ultra HD (4K UHD) televisie, dan weet je zeker dat je de totale beleving hebt.

Berekening voor het formaat televisie
Om de ideale afmetingen van je nieuwe televisie te berekenen in inches kun je de volgende richtlijn aanhouden. Houdt er rekening mee dat smaak verschilt en dat het deze richtlijn kan afwijken van je daadwerkelijke wensen. Begin met het meten van de afstand tussen je zitplek en de plek waar de TV geïnstalleerd gaat worden. Meet de afstand in centimeters. Vervolgens vermenigvuldig je de afstand in centimeters met 0,2. De uitkomst is de afmeting in inches voor je nieuwe televisie. Als je deze afmetingen aanhoudt dan weet je zeker dat de afstand goed zit. Wil je de inches van je nieuwe TV omrekenen naar centimeters zodat je weet of de televisie past aan je muur? 1 inch staat gelijk aan 2,54 cm.

Samsung als onderdeel van je Smarthome

Ben jij ook helemaal fan van je Smart Home? De nieuwe televisies van Samsung kunnen enorm goed communiceren met andere apparaten. De nieuwe QLED televisies zijn extra uitgebreid en nog beter compatibel dan voorheen. Om deze reden kun je eenvoudig al je favoriete apparaten toevoegen tot een geïntegreerd systeem. Dankzij de One Remote Control kun je alle apparaten die je hebt aangesloten eenvoudig bedienen zonder dat je ingewikkelde installaties of koppelingen toe moet voegen.

Smart functies
Wil je helemaal genieten van je Smart Home, maak dan je nieuwe Samsung QLED onderdeel ervan. Bestuur je lampen door het hele huis en zie welke lampen in een bepaalde kamer nog aan staan. Geef je televisie commando’s door middel van Google Assistant. Kies een zender, pas het volume aan, zet de TV op pauze of speel verder af. Het kan allemaal enkel en alleen met je stem. Met behulp van Airplay 2 stream je content vanaf al je Apple apparaten naar je QLED TV. Denk hierbij aan video’s, foto’s, muziek en meer.

Ambient mode
De nieuwe QLED televisies van Samsung zijn uitgerust met een functie die voor iedereen de moeite waard is om te bekijken. Welke stijl je ook in huis hebt, met de Ambient functie zorg je ervoor dat de televisie in iedere ruimte past. Ook als de televisie uit staat! Geef de televisie een achtergrond, laat een klok zien, geeft het scherm dezelfde kleur als de kleur van de muur en meer! Creëer je eigen stijl met Samsung QLED.

Jouw nieuwe TV tijdens Black Friday

Wellicht heb je er wel eens van gehoord. Black Friday is het aanbiedingen spektakel van het jaar dat is over komen waaien uit Amerika. In Amerika wordt Black Friday gevierd op de eerste vrijdag na Thanksgiving. Winkeliers geven enorme kortingen om de oude voorraad te verkopen en weer in de zwarte cijfers terecht te komen. Hierdoor ontstaat enorme drukte in de winkels doordat koopjes jagers er alles aan doen om thuis te komen met de beste aanbiedingen. In Nederland gaat het er in de echte winkels gelukkig iets rustiger aan toe. Vooral online worden enorm veel aankopen gedaan en dat zorgt voor de nodige drukte die ook goed te zien is in de vertraagde bezorgingen.

Wees er op tijd bij!
Voor de meeste aanbiedingen geldt op is op, dus het is belangrijk dat als het product dat je wil kopen in de aanbieding is, je er op tijd bij bent! Black Friday en Cyber Monday staan bekend om de aanbiedingen van elektronica. Als je op zoek bent naar een Samsung TV aanbieding, dan is het ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tijdens Black Friday. De korting kan namelijk hoog oplopen. De beste aanbiedingen zetten wij voor jou op een rij!

Bekijk tv aanbiedingen per soort: 4k tv, 8K tv, Led tv, Oled tv, Qled tv, Smart tv

Bekijk tv aanbiedingen per merk: LG, PanasonicPhilips, Samsung, Sony

Bekijk tv aanbiedingen per inch: 32 inch, 43 inch, 50 inch, 55 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 85 inch

Bekijk tv aanbiedingen per winkel: BCC, Bol.com, Coolblue, Expert, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een TV aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende TV aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een TV aanbieding?

Er wordt gemiddeld €100 bespaard door gebruik te maken van een TV aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online TV aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een TV aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.