Samsung TV aanbieding

Je leest het goed! Samsung is de ontwikkelaar van de nieuwe QLED technologie. Hiermee wordt er nog scherper beeld gecreëerd met nog meer zichtbare kleuren. Waar Samsung als een van de eerste producenten een tijdje geleden met de nieuwe OLED technologie aan de haal ging, zijn ze nu weer als eerste aan de slag met deze verbeterde technologie.

Samsung staat bekend om kwalitatieve en innovatieve televisies en dat was al te zien toen Samsung met de eerste LED-televisies, Smart televisies en 3D televisies op de markt kwam in Nederland. Naast de TV markt is Samsung ook erg bekend om alle consumenten elektronica die zij ontwikkelen. Met name de telefoons uit de Galaxy serie zijn erg populair.

Huidige Samsung TV aanbiedingen

Op dit moment verzamelen wij 4K TV, LED TV, OLED TV, QLED TV en Smart TV aanbiedingen van: LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony. Van de volgende schermgroottes: 24 inch, 28 inch, 32 inch, 43 inch, 48 inch, 49 inch, 50 inch, 55 inch, 58 inch, 60 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 77 inch, 78 inch, 80 inch, 82 inch en 86 inch.

Wat zijn de meest bekende Samsung televisies van deze tijd?

Samsung UE50MU6100 – 4K tv
samsung tv aanbiedingDe Samsung UE50MU6100 – 4K televisie is een 50 inch (217cm) televisie met UHD display. Van deze TV kun je volop genieten dankzij de Smart functies en dankzij het LED scherm worden 92% van de kleuren van een IMAX bioscoop getoond. Door het strakke design past deze televisie in iedere kamer! Als je een sportliefhebber bent kun je beter kiezen voor een televisie met een hogere Hz waarde.

Samsung UE55MU7000 – 4K tv
Ook deze UHD televisie valt goed in de smaak bij zijn gebruikers. Met 55 inch net wat groter dan het bovenstaande exemplaar. Dit model is voorzien van Smart functies die je super snel kunt gebruiken. Deze televisie sluit goed aan bij de wensen van de echte gamers en het beeld is het beste te zien vanaf een afstand van ongeveer 4 meter tussen de bank en de televisie.

Samsung UE40J5200 – Full HD tv
Dit exemplaar wordt vaak gebruikt op slaapkamers of in de wat kleinere woonkamers. Met 40 inc (102 cm) heb je een televisie met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Deze televisie heeft geen UHD, maar is wel een Smart TV. Je kunt dus online applicaties gebruik maken op deze televisie.

Samsung LED televisies

Samsung heeft zich de afgelopen jaren het meest gericht op de LED televisies in het assortiment. Dat is dit jaar gebleken met de lancering van de QLED televisies. Met deze technologie is Samsung de eerste speler op de markt en dat zorgt voor mogelijkheden. Naast de LED televisies heeft Samsung zich ook bezig gehouden met 3D televisies op basis van LED televisies. Door de scherpe beelden zie je ook de diepte een stuk scherper bij het kijken van een 3D film. Dat Samsung een innovatief bedrijf is blijkt uit het feit dat bij de meeste technologieën Samsung als een van de eerste merken producten op de markt brengt voor consumenten.

Wat is het beste formaat van een nieuwe televisie?

Het formaat van een televisie is heel persoonlijk. Waar de een een zo’n groot mogelijke televisie in zijn woonkamer wilt hebben, zijn andere mensen juist weer blijer met een kleiner formaat. Smaak verschilt immers. Daarnaast is het ook nog afhankelijk van het formaat woonkamer dat je hebt. In een relatief kleine woonkamer, lijkt een grote televisie als snel extreem groot waardoor het misschien niet in verhouding staat met de rest van de kamer. Het is echter wel zo dat hoe groter je televisie is, hoe meer beleving je hebt bij het kijken van een film, serie of programma.