Sony TV aanbieding

Als je iemand vraagt om een bekend televisie merk te noemen, dan zullen 8 van de 10 mensen Sony zeggen. Dat is eigenlijk best grappig, want Sony zelf produceert geen LCD- of LED-panelen. Sony koopt hun schermen bij andere producenten en maakt deze schermen beter met haar eigen technologieën. Op deze manier wordt er een beter beeld geproduceerd in de behuizing van een ander merk. Op deze manier kan Sony zich toch heel goed onderscheiden met haar televisies.

Huidige Sony TV aanbiedingen

sony tv aanbieding

Twee bekende technische hoogstandjes van Sony zijn X-reality Pro en motionflow XR. De X-reality Pro is toegepast op sommige processoren die door Sony gebruikt worden in televisies om het beeld nog soepeler te laten lopen. Vooral bij 3D televisie is dit erg goed terug te zien. Je kunt dit zien aan de belden op de achtergrond die niet zullen vervagen, zoals dat bij andere televisies regelmatig wel het geval is. Bij het kopen van een nieuwe TV let dan op de HZ. Hoe hoger de HZ waarde is, hoe soepeler het beeld verlopen zal.

Op dit moment verzamelen wij 4K TV, LED TV, OLED TV, QLED TV en Smart TV aanbiedingen van: LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony. Van de volgende schermgroottes: 24 inch, 28 inch, 32 inch, 43 inch, 48 inch, 49 inch, 50 inch, 55 inch, 58 inch, 60 inch, 65 inch, 70 inch, 75 inch, 77 inch, 78 inch, 80 inch, 82 inch en 86 inch.

De drie meest verkochte Sony televisies

Sony KD-49XE7004 – 4K tv
Het bijzondere aan dit exemplaar is dat deze UHD televisie ook 100Hz Motionflow heeft. Door deze upgrade zie je bewegende beelden nog scherper. Deze televisie is 49 inc (124cm) en is als Smart TV uitgerust met 3 HDMI ingangen en HDR. Gebruikers zijn blij over de kwaliteit en vinden de prijs die ze er voor betaald hebben overeenkomen met de kwaliteit van deze televisie van Sony.

Sony KD-43XE8005 – 4K tv
Ook het tweede exemplaar van Sony is een UHD televisie en heeft een dubbel zo’n goede Motionflow dan het bovenstaande model, namelijk 200 HZ. Deze TV is perfect voor de sportliefhebbers en de mensen die van gamen houden. Met 43 inch is dit model wel iets kleiner en dus ideaal voor op je slaapkamer of in de kleinere woonkamer. Deze 4K televisie is een Smart TV.

Sony KD-49XE9005 – 4K tv

Het derde model van Sony is ook een UHD TV en uiteraard ook een Smart TV. Smart functies zijn niet meer weg te denken tegenwoordig en dat verklaart waarom de top modellen van Sony allemaal Smart zijn. Met 4 HDMI ingangen kun je bijna al je apparaten tegelijk koppelen aan je nieuwe televisie. De HDR zorgt er voor dat de beelden nog verder verbeterd zijn en er levensecht uit zien. De Motionflow XR zorgt er voor dat er vloeiende en scherpe details worden toegevoegd aan het beeld waardoor bewegende beelden er alsnog haarscherp uitzien. Deze televisie kun je koppelen aan WiFi.

De Sony Bravia Sync afstandsbediening

Met de afstandsbediening van Sony is het mogelijk om je gehele home-entertainmentsysteem te besturen. Met een druk op de knop, zullen alle aangesloten apparaten in een keer aan of uit gaan. Super handig dus, je hoeft nooit meer met meerdere afstandsbedieningen te werken. Bekijk nu bij welke Sony TV aanbieding de Sony Bravia Synch afstandsbediening meegeleverd wordt.